Επιλογή Σελίδας

Ημερίδα 2018

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει την 1η Νοεμβρίου 2018 η 15η συνεχής ετήσια εκπαιδευτική Ημερίδα της Εθνικής Επιτροπής «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού», σε συνδιοργάνωση με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Πρόγραμμα

Παρουσιάσεις Ημερίδας 2018

Φέτος η θεματολογία κάλυψε σημαντικούς περιβαλλοντικούς κινδύνους που επηρεάζουν τη ψυχοσωματική υγεία των παιδιών, όπως η κατάχρηση των πολυμέσων και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών (Wi-Fi), η επιληψία και οι τρόποι αντιμετώπισης των ψυχοκοινωνικών της επιπτώσεων, οι ουσίες που διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα, τα πλαστικά, η σημασία της διατροφής ως εργαλείου πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας, η παχυσαρκία – τα Κυπριακά επιδημιολογικά δεδομένα και η πρόληψή της κατά τα πρώιμα στάδια ανάπτυξης του παιδιού, και η ανάδειξη των επιπλοκών που προκαλούνται από τη συνεργική δράση των διαφόρων ορατών και αoράτων περιβαλλοντικών παραγόντων. 

Μαγνητοσκοπήσεις Χαιρετισμών Ημερίδας 2018

Tην Ημερίδα άνοιξαν με χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ Ανδρέας Χατζησάββας, ο εκτελεστικός ιατρικός διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου, και ως εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάρειος ΙΙΙ, Δρ Ανδρέας Νεοφύτου.

 

Μαγνητοσκοπήσεις Ημερίδας 2018

Επικοινωνία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter), αφήνοντας τα στοιχεία σας, ή γράψτε το σχόλιο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 

Για αμεσότερη ενημέρωση συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Youtube:

7 + 2 =

Διεύθυνση

Κυριάκου Μάτση 39,
1082 Αγίοι Ομολογητές, Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλ. 97821802
Fax: 22809455
info@paidi.com.cy  

Πρόεδρος Εθν. Επιτροπής:

Δρ Στέλλα Κάννα-Μιχαηλίδου
stellacm@spidernet.com.cy