Εκδήλωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού (ΣΥΛ) - 24/10/2018

Διάλεξη Δρος Στέλλας Κάννα Μιχαηλίδου για την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ως ομιλήτρια η Δρ Στέλλα Κάννα Μιχαηλίδου εκ μέρους της Επιτροπής

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού τίμησε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ασφάλειας & Υγείας, οργάνωσε με επιτυχία ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 6μμ στο Μουσείο Νερού, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ 66, στη Λεμεσό.

Στην εκδήλωση έστειλε χαιρετισμό η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου τον οποίο ανάγνωσε ο κος Αναστάσιος Γιαννάκη, Διευθυντής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο Έπαρχος Λεμεσού και Πρόεδρος ΣΥΛ κύριος Μάριος Αλεξάνδρου, κατά τη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των κανόνων ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας και τόνισε τη σημασία της καλής συνεργασίας με το προσωπικό του ΣΥΛ για την τήρηση των κανόνων αυτών. Όπως ανέφερε, το ΣΥΛ έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου στην καλλιέργεια και συνεχή ανάπτυξη της κουλτούρας ασφάλειας, μέσω της εφαρμογής συχνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια ο κύριος Απόστολος Λάππας, Διευθύνων Σύμβουλος της Alergo Management Consulting & Engineering Ltd, παρουσίασε το θέμα “Βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας & υγείας στο ΣΥΛ, Θερμική καταπόνηση, Επικίνδυνα υλικά”.
Η επόμενη παρουσίαση έγινε από την Δρ. Στέλλα Μιχαηλίδου, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής “Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού” με θέμα: “Η ακτινοβολία των κινητών, Wi-Fi και όχι μόνο – Προφύλαξη από πιθανούς κινδύνους”.
Τέλος, ο κύριος Χρήστος Παπαδόπουλος, Λειτουργός από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, μίλησε για το θέμα ”Επεισόδια σκόνης στην Κύπρο”.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση του Ανδρέα Χρίστου, υπαλλήλου του ΣΥΛ, για τη σωστή τήρηση των κανόνων Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των 10 χρόνων λειτουργίας του Μουσείου Νερού.

Verified by MonsterInsights