Πρόσκληση: Ενημερωτική εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE MEDEA

Τρίτη 31/05/2022, στις 16:30, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (Αμφιθέατρο Νίκος Σιακόλας)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE MEDEA:

«Μείωση των Επιδράσεων των Καταιγίδων Σκόνης της Ερήμου στην Υγεία Υιοθετώντας Στρατηγικές Μείωσης της Έκθεσης»

Στα πλαίσια των δράσεων επικοινωνίας του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE MEDEA «Μείωση των Επιδράσεων των Καταιγίδων Σκόνης της Ερήμου στην Υγεία Υιοθετώντας Στρατηγικές Μείωσης της Έκθεσης», διοργανώνεται την Τρίτη 31/05/2022 μεγάλη ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση του προγράμματος, με ώρα έναρξης 16:30 στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (Αμφιθέατρο Νίκος Σιακόλας). 

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο την ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων, συμμετεχόντων σχολείων και οργανισμών καθώς και των συνδέσμων ασθενών για τα αποτελέσματα του προγράμματος LIFE MEDEA.

Το επιστημονικό/ενημερωτικό μέρος θα ολοκληρωθεί στις 18:30 και θα ακολουθήσει Ανοικτή Έκθεση και δεξίωση στον προαύλιο χώρο, για τους παρευρισκόμενους και τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Στην Ανοικτή Έκθεση θα υπάρχουν επίσης κιόσκια με ενημερωτικό υλικό του προγράμματος καθώς και σταθμοί με δραστηριότητες για τα παιδιά και τους άλλους προσκεκλημένους που θα επισκεφτούν τον χώρο. 

Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης (εδώ).
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 25/05/22, πατώντας εδώ.

Verified by MonsterInsights