Την Παρασκευή 23 Ιουλίου μεταδόθηκε ζωντανά συνέντευξη της Προέδρου της Επιτροπής στην εκπομπή της κας Μαρίας Τελώνη «Επικοινωνία και Κοινωνία» στο ραδιόφωνο Pissouri Chariandry Radio 95.2FM

- Pissouri Chariandry Radio, Εκπομπή "Επικοινωνία και Κοινωνία" 23/07/2021 στις 17:15

Με αφορμή την εκστρατεία που διεξάγεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για μείωση της έκθεσης των παιδιών στην βλαβερή ακτινοβόλια που εκπέμπουν τα Wi-Fi, τα κινητά και άλλες ασύρματες συνδέσεις επικοινωνίας, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού»,  και Εμπειρογνώμονας των Επιπτώσεων Tοξικών Παραγόντων στην Υγεία του Παιδιού, Δρ. Στέλλα Κάννα Μιχαηλίδου φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 17:15 στον Ραδιοφωνικό σταθμό Pissouri Chariandry Radio στην εκπομπή της Μαρίας Τελώνη «Επικοινωνία και Κοινωνία»

Στη συνέντευξη, η Δρ. Μιχαηλίδου εξήγησε πως και γιατί η Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία Ραδιοσυχνοτήτων (ΗΜΑ/RF) επηρεάζει την ανάπτυξη και την υγεία, ιδιαίτερα των παιδιών, και ιδίως πως μπορούμε να αξιοποιούμε την τεχνολογία προστατεύοντας ταυτόχρονα την υγεία των παιδιών μας. Απλές καλές πρακτικές που όλοι οι γονείς που τόσο αγαπούν τα παιδιά τους μπορούν και πρέπει να εφαρμόσουν. 

Επικοινωνία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter), αφήνοντας τα στοιχεία σας, ή γράψτε το σχόλιο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 

Για αμεσότερη ενημέρωση συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Youtube:

13 + 7 =

Διεύθυνση

Κυριάκου Μάτση 39,
1082 Αγίοι Ομολογητές, Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλ. 97821802
Fax: 22809455
info@paidi.com.cy  

Πρόεδρος Εθν. Επιτροπής:

Δρ Στέλλα Κάννα-Μιχαηλίδου
stellacm@spidernet.com.cy