Προβολή της καμπάνιας 2019 για την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία

Ράδιο - Τηλεόραση - Cinema - Τύπος

Η στήριξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην Εκστρατεία της Εθνικής Επιτροπής “Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού” για το 2019. Εκτός από την προβολή που δόθηκε μέσω ενημερωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, ρεπορτάζ σε δελτία ειδήσεων, και στον τύπο, το ενημερωτικό διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε με το μήνυμα “Η υγεία είναι δικαίωμα. Μην μας το στερείτε…”, αναμεταδίδεται μέσω ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, και από κινηματογραφικό θέατρο, παγκύπρια!

Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, τους Ραδιοτηλεοπτικούς Οργανισμούς και το Κινηματογραφικό Θέατρο Cinema Apollon που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Συγκεκριμένα οι οργανισμοί που συνέβαλαν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης μέσω αναμετάδοσης του σποτ είναι οι ακόλουθοι:

Τηλεοπτικοί Σταθμοί

Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

Κινηματογράφοι

Cinema Apollon, Επισκοπή

Επίσης ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1 Κύπρου, την εφημερίδα Φιλελεύθερος το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το NewsBomb Cyprus, το Υγεία News, και το Cyprus Mail για σχετικά ρεπορτάζ.

Verified by MonsterInsights