Τα ενημερωτικά Βίντεος της Εθνικής Επιτροπής "Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού" ταξιδεύουν, μεταφράζονται και προβάλλονται σε όλο τον κόσμο!

Τα ενημερωτικά Βίντεος της Εθνικής Επιτροπής “Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού” για την ασύρματη ακτινοβολία ΗΜΑ/RF ταξιδεύουν, μεταφράζονται και προβάλλονται σε όλο τον κόσμο!

Αυτό ήταν δυνατό μετά από την ευγενή συνεργασία των:

Οι εκδοχές που έχουν ολοκληρωθεί είναι διαθέσιμες πιο κάτω, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την μετάφραση, για την ενσωμάτωση των υποτίτλων, αλλά και για την προώθηση των βίντεο!

 

Αγγλικά

Όλα τα βίντεο έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, από την Επιτροπή, με την ευγενή συνεργασία του Οργανισμού Environmental Health Trust για το πρώτο της σειράς. Ακολουθούν πιο κάτω:

Ακτινοβολία και Παιδί (2015)
Ακτινοβολία και Εφηβεία (2017)
Εκστρατεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο (Βίντεο) (2020)

Ακτινοβολία και μικρά παιδιά (2022)

Ακτινοβολία και Εγκυμοσύνη / Έμβρυο (2016)
Σύντομο σποτ "Η υγεία είναι δικαίωμα..." (2019)

Εκστρατεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο (Σύντομο σποτ) (2020)

Γαλλικά

Η Γαλλική μετάφραση και των τεσσάρων βίντεο έγινε από τον Dr. Frédéric Greco, γιατρό στο Montpellier University Hospital.

Ακτινοβολία και Παιδί (2015)
Ακτινοβολία και Εφηβεία (2017)
Ακτινοβολία και Εγκυμοσύνη / Έμβρυο (2016)

Εκστρατεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο (2020)

Επίσης συνεργαζόμενος με τον Dr. Frédéric Greco, ο οργανισμός “Family Ondes” προβάλλει στην ιστοσελίδα του τα υποτιτλισμένα στα Γαλλικά βίντεο, αλλά και αφίσες με το σχεδιαστικό της καμπάνιας της Επιτροπής (μετά από έγκριση των δημιουργών), και σύντομα διαφημιστικά σποτς, τα οποία ακολουθούν πιο κάτω:

Στα Γαλλικά

Γερμανικά

Το ενημερωτικό μας βίντεο για την προστασία των παιδιών από την ακτινοβολία της ασύρματης επικοινωνίας (παραγωγής 2015) μεταφράστηκε στα Γερμανικά και τέθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Βιέννης/Αυστρίας, γεγονός ενδεικτικό της αξιοπιστίας των βίντεο της Εθνικής Επιτροπής και της αποδοχής από την διεθνή επιστημονική και ιδιαίτερα την ιατρική κοινότητα. Θερμές ευχαριστίες στον Ιατρικό Σύλλογο Βιέννης/Αυστρίας για την συνεργασία μας.

Ακτινοβολία και Παιδιά (2015)

Τσέχικα

Ο οργανισμός EMFSmog.cz – Life Resonance z.s., ανέλαβε να μεταφράσει τα βίντεος στη Τσέχικη γλώσσα. Ακολουθούν πιο κάτω.

Ακτινοβολία και Παιδί (2015)

Ακτινοβολία και Έφηβοι (2016)

Ακτινοβολία και Εγκυμοσύνη / Έμβρυο (2016)
Αξιοποιούμε την τεχνολογία με ασφάλεια (2023)

Εβραϊκά (press CC to see the translated subtitles)

Η μετάφραση στα Εβραϊκά έγινε από την Δρ. Hadas Weiss, μέσω του οργανισμού “No Radiation For You”. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται πατώντας το κουτάκι “CC” στην δεξιά κάτω μεριά του βίντεο.

Ακτινοβολία και Παιδί (2015)

Σουηδικά

Η Σουηδική μετάφραση έγινε από τον Οργανισμό Swedish Radiation Protection Foundation – Strålskyddsstiftelsen.

Ακτινοβολία και Παιδί (2015)

Verified by MonsterInsights