Ενημερωτικά Βίντεος για την Ακτινοβολία των Κινητών και Άλλων Ασύρματων Συσκευών

Η έκθεση στη μη Ιονίζουσα Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία (ΗΜΑ/RF) είναι καθολική, πολλαπλή και αδιάκοπη. Θα αυξάνεται γεωμετρικά, και υπάρχει ήδη διάσπαρτη αθέλητη έκθεση. Οι κίνδυνοιπου εγκυμονούν επιρεάζουν ιδιαίτερα τα παιδιά (πρόκληση καρκίνου, επιρεασμός της ανάπτυξης του εγκεφάλου και της γονιμότητας).

Για το λόγο αυτό, και με βάση τη συνεχή επιστημονική τεκμηρίωση, η Εθνική Επιτροπή συστείνει την υιοθέτηση της Αρχής της Προφύλαξης και της ALARA (As Low Exposure As Possible). Η μείωση της έκθεσης είναι δυνατή με την εφαρμογή καλών πρακτικών, φτάνει να μάθουμε πως.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεος που ετοίμασε η Εθνική Επιτροπή σχετικά με την Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και την επίδρασή της στα παιδιά, τους εφήβους και τις εγκύους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής ευχαριστούν ιδιαίτερα τον κ. Λουκά Χάματσο για την αφιλοκερδή διαχρονική συμμετοχή του στα βίντεο της σειράς για την ευαισθητοποίηση για την Hλεκτρομαγνητική Aκτινοβολία Pαδιοσυχνοτήτων (ΗΜΑ/RF), την κα Κατερίνα Αγαπητού για την επίσης αφιλοκερδή συμμετοχή της στο βίντεο για τις εγκύους και το έμβρυο, όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν εθελοντικά, τον παραγωγό κ. Μίλτο Χατζούλλη, και όλους όσους εργάστηκαν για τη δημιουργία των βίντεο.

Βίντεο σχετικά με την εκστρατεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο – 2020

Σύντομο Σποτ  για την Εκστρατεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο – 2020

Σύντομο Διαφημιστικό Φιλμάκι – 2019

Ενημερωτικό Βίντεο για την Προστασία των Εφήβων – 2017

Ενημερωτικό Βίντεο για την Προστασία των Εγκύων και του Εμβρύου – 2016

Ενημερωτικό Βίντεο για την Προστασία των Παιδιών – 2015

Επικοινωνία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter), αφήνοντας τα στοιχεία σας, ή γράψτε το σχόλιο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 

Για αμεσότερη ενημέρωση συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Youtube:

4 + 8 =

Διεύθυνση

Κυριάκου Μάτση 39,
1082 Αγίοι Ομολογητές, Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλ. 97821802
Fax: 22809455
info@paidi.com.cy  

Πρόεδρος Εθν. Επιτροπής:

Δρ Στέλλα Κάννα-Μιχαηλίδου
stellacm@spidernet.com.cy