How to protect children from Radiation of mobile phones Wi-Fi and other wireless devices
Η έκθεση στη μη Ιονίζουσα Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία (ΗΜΑ/RF) είναι καθολική, πολλαπλή και αδιάκοπη. Θα αυξάνεται γεωμετρικά, και υπάρχει ήδη διάσπαρτη αθέλητη έκθεση. Οι κίνδυνοιπου εγκυμονούν επιρεάζουν ιδιαίτερα τα παιδιά (πρόκληση καρκίνου, επιρεασμός της ανάπτυξης του εγκεφάλου και της γονιμότητας).
Για το λόγο αυτό, και με βάση τη συνεχή επιστημονική τεκμηρίωση, η Εθνική Επιτροπή συστείνει την υιοθέτηση της Αρχής της Προφύλαξης και της ALARA (As Low Exposure As Possible). Η μείωση της έκθεσης είναι δυνατή με την εφαρμογή καλών πρακτικών, φτάνει να μάθουμε πως.
Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεος που ετοίμασε η Εθνική Επιτροπή σχετικά με την Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και την επίδρασή της στα παιδιά, τους εφήβους και τις εγκύους:
Contact Us
Sign up for our Newsletter by leaving your details or write your comment and we'll get back to you as soon as possible.
Connect with our social networks on Facebook and Youtube to stay informed:

Address:
39 Kyriakou Matsi,
1082 Ayioi Omologites,
Nicosia
Contact Us:
Tel. 22809412
Fax: 22809455
info@paidi.com.cy
President of the National Committee
on Envrironment and Children's Health:
Dr Stella Canna Michaelidou
stellacm@spidernet.com.cy