Επιλογή Σελίδας

Εκπαιδευτική Ημερίδα 31/10/19

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019 η 16η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Εθνικής Επιτροπής "Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού" σε Συνδιοργάνωση με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου

Πρόσκληση

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην 16η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Επιτροπής, που συνδιοργανώνεται με την Παιδιατρική Εταιρία Κύπρου, και θα διεξαχθεί την 31η Οκτωβρίου 2019, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής. 

Απευθύνεται κυρίως σε λειτουργούς υγείας, γιατρούς και εκπαιδευτικούς, αλλά είναι ανοικτή και για το ευρύτερο κοινό.

Τίτλος της Ημερίδας:
«Η Δυναμική των Επιπτώσεων του Περιβάλλοντος στο Παιδί: Εξελίξεις, Αναδυόμενοι Κίνδυνοι και Πρόληψη»

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, και θα υπάρξει Μοριοδότηση για τους ιατρούς (4 Μόρια Συνεχιζόμενης
Ιατρικής Εκπαίδευσης – ΣΙΕ) από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.

Φέτος η θεματολογία κάλυψε με 6 παρουσιάσεις διάφορες πτυχές του πολύπλοκου προβλήματος που η κατάχρηση των πολυμέσων / μη λελογισμένη χρήση της τεχνολογίας  και η ακτινοβολία της ασύρματης  τεχνολογίας  των κινητών, Wi-Fi, κ.ά., προκαλούν στην ψυχοσωματική υγεία και ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και πρακτικές προφύλαξης. Κάλυψε επίσης θέματα που σχετίζονται με τα πλαστικά, τα φυτοφάρμακα, και τέλος την άσκηση και διατροφή.

Επικοινωνία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter), αφήνοντας τα στοιχεία σας, ή γράψτε το σχόλιο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 

5 + 9 =

Διεύθυνση

Κυριάκου Μάτση 39,
1082 Αγίοι Ομολογητές, Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλ. 22809412
Fax: 22809455
info@paidi.com.cy  

Πρόεδρος Εθν. Επιτροπής:

Δρ Στέλλα Κάννα-Μιχαηλίδου
Τηλ. 99431695
stellacm@spidernet.com.cy