Εκπαιδευτική Ημερίδα 31/10/19

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019 η 16η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Εθνικής Επιτροπής "Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού" σε Συνδιοργάνωση με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου η 16η συνεχής Εκπαιδευτική Ημερίδα της Εθνικής Επιτροπής «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου.

Τίτλος της Ημερίδας:

«Η Δυναμική των Επιπτώσεων του Περιβάλλοντος στο Παιδί: Εξελίξεις, Αναδυόμενοι Κίνδυνοι και Πρόληψη»

Φέτος η θεματολογία κάλυψε με 6 παρουσιάσεις διάφορες πτυχές του πολύπλοκου προβλήματος που η κατάχρηση των πολυμέσων / μη λελογισμένη χρήση της τεχνολογίας  και η ακτινοβολία της ασύρματης  τεχνολογίας  των κινητών, Wi-Fi, κ.ά., προκαλούν στην ψυχοσωματική υγεία και ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και πρακτικές προφύλαξης. Κάλυψε επίσης θέματα που σχετίζονται με τα πλαστικά, τα φυτοφάρμακα, και τέλος την άσκηση και διατροφή.

 

 

Πρόγραμμα Ημερίδας

Μαγνητοσκοπήσεις Παρουσιάσεων Ημερίδας 2019

Επικοινωνία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter), αφήνοντας τα στοιχεία σας, ή γράψτε το σχόλιο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

 

Για αμεσότερη ενημέρωση συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Youtube:

3 + 10 =

Διεύθυνση

Κυριάκου Μάτση 39,
1082 Αγίοι Ομολογητές, Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλ. 97821802
Fax: 22809455
info@paidi.com.cy  

Πρόεδρος Εθν. Επιτροπής:

Δρ Στέλλα Κάννα-Μιχαηλίδου
stellacm@spidernet.com.cy